Lifestyle

Embryolisse Lait Creme Concentre este crema minune

25 octombrie 2017

Voi aveți o cremă pe care să o țineți la loc de cinste printre cosmetice? Eu am. Aceasta se numește Embryolisse și este preferata mea mai ales în zilele de filmare. Este multi funcțională. O folosesc ca bază de machiaj, creamă hidratantă dar și ca mască, într-un strat mai gros, seara, după demachiere.

Povestea Embryolisse începe în anul 1950, odată cu crearea deja celebrei creme fluide Lait-Crème Concentre de către un medic dermatolog specializat în tratarea afecțiunilor cutanate severe. Mai mult decât atât, Lait-Crème Concentre s-a aliniat în perioada cu pricina unei filosofii estetice și spirituale aparte: eficacitate mare, o puternică acțiune reconstructivă și redinamizantă, o afinitate perfectă cu epiderma și o tolerabilitate neegalată de nici un alt produs.

Laptele-cremă concentrat Embryolisse este îmbogățit cu acizi grași esențiali și un complex unic de vitamine și este recomandat atât de către medicii dermatologi, cât și de make-up artiști internaționali sau de beauty-editorii publicațiilor internaționale, convinși pe deplin de rezultatele remarcabile.

Dincolo de îmbunătățirea vizibilă a tenului, această cremă contribuie la ameliorarea imperfecțiunilor, la echilibrarea epidermei si la protejarea acesteia de factorii de mediu agresivi. Unul dintre principalele sale atuuri constă în versatilitate, produsul putând fi considerat un multi-tasker, capabil să valorifice la maximum timpul alocat ritualului de îngrijire și să se plieze pe nevoile întregii familii (înlocuiește cu succes atât after-shave- ul, calmează pielea iritată și favorizează cicatrizarea, utilizat ca demachiant îndepărtează cu delicatețe impuritățile, fără a afecta bariera lipidică (ideal mai ales pentru tenul cu tendință accentuată de uscare sau pentru cel atopic), iar în rol de primer, uniformizează textura pielii și oferă în același timp un finish catifelat care contribuie la o mai bună fuziune a fondului de ten cu epiderma și la menținerea unui machiaj impecabil de-a lungul întregii zile.

Eu o folosesc destul de des seara, într-un strat generos, timp de 20-30 de minute. Acțiunea echivalează cu o mască-tratament reparatoare, cu efect imediat asupra pielii agresate în urma expunerii la temperaturi extreme (radiații solare puternice sau vreme capricioasă specifică sezonului rece), a urmării unor proceduri estetice (microdermabraziune, peeling chimic) sau a unei zile pline în care tenul a fost destul de mult încărcat cu makeup.

Crema Embryolisse este distribuită în România exclusiv de Optima Derma Line, produsele fiind disponibile în magazinul online www.optimashop.ro.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anca 26 octombrie 2017 at 17:37

    Am descoperit Embryolisse acum 2 ani intr-o farmacie in Franta, recomandata fiind de un farmacist pt problemele tenului meu. De atunci o folosesc in fiecare zi, sunt foarte multuita de acest produs.

    • Reply Lorena 30 octombrie 2017 at 15:40

      Buna Anca,
      Sa stii ca si eu am descoperit-o cu ceva ani in urma, dar nu i-am dat prea tare atentia.
      Insa acum chiar imi place f tare.

      Zi excelenta.

    Leave a Reply