Interviuri

Zumba in the house

18 iulie 2017

La vârsta de trei ani mergea la sala de gimnastică ritmică. Și nu forțat, ci pentru că își dorea. Acolo era universul și locul ei de joacă. Un loc ce avea să devină atât de familiar, încât, peste niște ani, a ajuns să facă parte din Echipa Națională a României de Juniori, câștigând peste 40 de medalii de aur și alte 30 de argint și bronz, atât internaționale cât și naționale.

Retragerea din sportul de performanță, după 16 ani, a fost necesară, spune ea. Dar nu ușoară. De aceea a mers mai departe și și-a continuat cariera în două cunoscute companii de dans atletic AEROS și Rhyth.Mix, ajungând astfel și pe scene mari precum Broadway. În 2011 a devenit Zumba Education Specialist și a făcut parte din echipa selectată pentru Zumba Fitness Concert World Tour 2015, a fost selectată în echipa de Master Trainers Internaționali pentru STRONG by Zumba și a format iubitori ai fitnessului în peste 35 de țări din Europa, America de Nord, Africa și Asia.

Zumba, pentru ea, nu mai este doar un sport, ci un stil de viață sănătos, pentru un corp frumos și puternic, dar mai ales pentru o minte limpede și pozitivă. De aceea pasiunea pentru mișcare a transmis-o mai departe și la cei care sunt dornici de distracție dar și de o condiție fizică de invidiat.

Ce îmi place la ea? Perseverența. Da, asta se învață într-un sport de performanță, dar mai ține și de educație, dorință și ceva curaj. Este un bun profesionist, muncește mult, dar cu dăruire, scopul final fiind întotdeauna împărtășit cu oamenii, și anume motivația.

Este calmă, frumoasă, pozitivă. Astăzi, Ana Georgescu.

Rochie COS – www.cosstores.com

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply