Frumusețe

Clinique Crayola Chubby Stick

17 iulie 2017

De ceva timp mă bucur de balsamurile colorate pentru buze de la Clinique, iar Ariana desenează de zor cu celebrele creioane de colorat Crayola pe cărțile preferate. Deh, fiecare cu activitatea ei de zi cu zi! Minunățiile vin de la colaborarea dintre cele două branduri, ce au reușit să creeze o colecție de balsamuri colorate pentru buze, în ediție limitată, Clinique Crayola Chubby Stick.

Dacă nu ați auzit de Crayola vă spun că este lider mondial în produsele de exprimare creativă pentru copii, adică creioane și carioci colorate. Anul trecut brandul a sărbătorit 110 ani de existenţă și au marcat evenimentul propunând consumatorilor fideli, adică părinților:)), să propună nume originale pentru un set de creioane și acestea tot în ediţie limitată. Prin urmare, roşu a devenit Ladybug, portocaliu – Freshly Squeezed, galben – Sunny Side Up, verde – Jalapeño, albastru – BeYOUtiful Blue, mov – Peace, Love & Purple, maro – Freckle şi negru – Night Owl.

Campania a fost un succes total, așadar colaborarea de anul acesta cu brandul cunoscut de produse cosmetice și makeup Clinique nu avea cum să nu surprindă și să nu atragă privirile iubitoarelor de beauty. Rezultatul? Șapte nuanțe de Clinique Crayola Chubby Stick™, cu un ambalaj deosebit și cu denumiri apropiate de creioanele celebre precum: Mauvelous, Wild Strawberry, Brick Red, Mango Tango, Razzmatazz, Red Violet și Pink Sherbert.

Să fiu sinceră, din cele patru nuanțe pe care le-am primt, nu am știut pe care să îl încerc primul. Însă cum sunt fidelă naturalului, l-am ales pe cel din urmă, Pink Sherbert, care acum este permanent în geanta mea și nu va rămâne neconsumat vara aceasta. Este hidratant, rezistent la transfer iar culoarea este genială. Ca și celelalte balsamuri de buze de la Clinique, și acestea conțin unt de mango și shea pentru o super hidratare.

În România sunt disponibile exclusiv în rețeaua de magazine Sephora și online, pe Sephora.ro, la prețul de 99 de lei.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Elena 17 iulie 2017 at 22:00

    Niste produse de o calitate superioara, recomand cu toata increderea!

  • Leave a Reply