Interviuri

Vinul și avocatura

30 iunie 2017

Este o avocată superbă cu doi copii și o pasiune imensă pentru tot ceea ce înseamnă vin. Este specializată în domeniile: proprietate intelectuală, drept comercial şi de arbitraj internaţional, iar din 2011 se ocupă și de afacerea lansată de părinţii săi, crama Avincis. Ah, și se mai ocupă și de activitățile turistice de pe domeniul Vila Dobrușa din Drăgășani.

Când vine vorba de promovare, marketing, strategii, campanii și chiar discuții administrative legate de cramă, ea este cea care coordonează și alege ce este mai bine pentru business. Dacă o întrebi ce îi place mai tare, vinul sau avocatura, îți răspunde…ambele. Dintr-un simplu motiv. Se completează mult prea bine aceste pasiuni ca să poți alege numai una. Și în plus, profesia de avocat este o tradiție în familie, părinţii ei fiind fondatorii casei de avocatură Stoica & Asociaţii, iar podgoria este o moştenire de familie care a aparținut străbunicilor. Așadar, la ce să renunți?!

Ce îmi place la ea? Este echilibrată și sigură pe ea. Calmă și atentă în toate detaliile. Să preiei un astfel de business de la părinți, să le demonstrezi că poți să-l stăpânești foarte bine și mai ales să îți placă teribil de tare, înseamnă că și-a găsit pasiunea dar și vocația.

Astăzi, Andreea Micu. (AVINCIS)

Cămașă COS – www.cosstores.com

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anda 13 iulie 2017 at 15:48

    Imi plac interviurile tale pentru ca esti foarte naturala si aduci oameni interesanti si diversi. 🙂

  • Leave a Reply