Interviuri

Ambasadoarele Morgan Taylor

23 iunie 2017

Ce faci atunci când tatăl tău este un artist al unghiilor, tu ai cea mai frumoasă și în trend manichiură din școală iar prietenele și colegele te vizitează non-stop doar ca să îți vadă noua colecție de oje? Faci din asta un business. De familie.

Morgan Haile și Taylor Daniel (fiicele celor doi CEO ai brandului Gelish) au copilărit printre sute de produse dedicate manichiurii și au reușit să facă din asta o pasiune pe care au urmat-o cu bucurie. Așa a luat naștere brandul Morgan Taylor, astăzi cel mai cunoscut și apreciat brand de manichiură de la Hollywood, pe care vedete precum Lady Gaga, Madonna, Katy Perry, Khloe Kardashian, Rihanna, Mariah Carey, Kendall Jenner sau Gigi Hadid îl folosesc constant și îi testează noile colecții înainte de lansare.

Brandul Morgan Taylor este prezent și în proiectele Disney, respectiv colecțiile Cinderella și Beauty & The Beast, dar și la Fashion Weeks, printre colaborările lor numărându-se Creatures Of The Wind, Monique Lhuillier, Sally LaPointe, SUNO, Tanya Taylor și alte nume mari din industria modei.

Dar cine sunt ele? Morgan este doctor în Science of Health și a finalizat cu succes Grand Canyon University. Ea este cea care colaborează strâns cu echipa de marketing pentru elaborarea strategiilor brandului. Taylor, în schimb, a terminat Facultatea de Litere și este implicată în toate proiectele de creație. Tot ea semnează și multe dintre editorialele publicate în revista in house, NailStyle. Colecția Selfie lansată pentru vara aceasta și la București conține șase nuanțe spectaculoase: All About The Pout, Me Myself-ie and I, Pretty As A Pink-ture, Woke Up This Way, Best Face Forward si No Filter Needed. Sunt culorile gândite pentru o vară veselă și plină de distracție și le găsiți în varianta clasică de ojă de la Morgan Taylor, dar și în varianta Gelish.

Ce mi-a plăcut la ele? Sunt volubile, haioase, fresh și pasionate de tot ceea ce înseamnă acest domeniu. Însă dincolo de dorința de a face acest brand să fie iubit de cât mai multe femei, sunt inovatoare, mereu în căutarea calității și conectate cu lumea fabuloasă.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply