Frumusețe

Un ten sănătos în trei minute

4 mai 2017

Sunt sigură că ați auzit sau citit până acum sute de sfaturi despre cum şi cu ce să ne îngrijim tenul dar şi pielea în general. Despre cum să ne adaptăm la mediul stresant în care trăim zi de zi și astfel să învățăm să ne îngrijim tenul corect pentru a obține rezultate… strălucitoare! Nu mai zic și de zecile de produse cosmetice schimbate de la an la an. Ceea ce este și normal, pentru că nu o să avem întotdeauna 20, 30 sau 40 de ani. Pielea noastră se transformă continuu și pe măsură ce timpul trece, nevoile ei sunt diferite. Un lucru este cert indiferent de vârstă. Nu trebuie să lipsească demachierea dimineața și seara și implicit hidratarea lui.

Și pentru că tot vorbim de curățare și hidratare, Amway a lansat de curând setul Great Skin Essentials by Artistry, compus din șervețele demachiante, gel pentru curățare, loțiune cu textură ușoară și cremă hidratantă.

Eu am folosit gelul de curățare și loțiunea cu textură ușoară și sincer mi-au plăcut foarte tare pentru că sunt light, ideale pentru sezonul de vară. Gelul curăță în profunzime tenul și îndepărtează machiajul, lăsând tenul revigorat și curat. Conține castravete (ceea ce mie îmi place), aloe-vera dar și o cantitate mare de antioxidanți, și foarte important nu usucă excesiv epiderma. Ceea ce iarăși îmi place pentru că eu am tenul uscat.

Loțiunea cu textură ușoară este fără ulei, hidratează și hrănește tenul și ține sub control producția de sebum și asta ajută mai ales vara când transpirăm foarte tare. Conține un amestec de antioxidanți (vitamina E, extract din cireșe Acerola, castravete) pentru a ajuta la combaterea efectelor radicalilor liberi cauzați de poluare, a agresiunilor factorilor de mediu și a radiaților ultraviolete care pot afecta aspectul tenului.

Setul Essentials by Artistry este disponibil în două variante:

  • Essentials by ARTISTRY (cu loțiune) pentru ten normal spre gras
  • Essentials by ARTISTRY (cu cremă) – pentru ten normal spre uscat

Ambele variante de seturi au prețul de 221,45 și le găsiți pe amway.ro

 

 

Voi ce produse folosiți pentru îngrijirea tenului? Demachiere și hidratare. Să vă aud:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply