Frumusețe

Noul tratament Hydra Peeling de la Guinot

22 mai 2017

De curând am făcut cunoștință cu una dintre mărcile emblematice în îngrijirea tenului și a corpului, respectiv cu produsele franțuzești create la Institutul de Cercetare Guinot Paris, despre care toată lumea îmi vorbește la superlativ. Eu nu le-am încercat până acum, însă cineva mi-a spus că tratamentele cosmetice personalizate de la Guinot sunt extrem de eficiente și cu siguranță o investiție pe termen lung pentru tenul meu. Iar cum eu sunt atentă la capitolul îngrijire și nu las nici o lună  să treacă fără o curățare și hidratare intensă sunt convinsă că prietenia mea cu produsele Guinot poate să înceapă.

Am aflat mai multe despre produse în cadrul unui brunch realizat de Top Line, unde special guest a fost Cynthia Lambert, trainer Guinot.  Ea ne-a vorbit și despre noul Hydra Peeling, tratamentul care elimină epiderma devitalizată și favorizează regenerarea pielii. Obiectivele acestui tratament sunt ștergerea vizibilă a semnelor datorate vârstei, recuperarea luminozității tenului și atenuarea petelor pigmentare. Pentru a avea rezultate excepționale, acesta este recomandat într-o cură intensivă de trei aplicări, respectiv una pe săptămână. Tratamentul nu are efecte secundare și oferă posibilitatea de a pleca de la salon doar cu o cremă protectoare. Wow! Cine nu vrea asta, nu? Și iată ce variante puteți încerca:

  1. Hydra Peelingul cu Hydra PH (peeling cu acid PH din fructe) este recomandat pentru toate tipurile de ten și se realizează în trei pași : peelingul – acesta are la bază extract din boabe de orez și elimină celulele moarte folosind acțiune mecanică, favorizând astfel regenerarea pielii; masajul – este realizat cu serumul bogat în extractul de fructul pasiunii și în final masca ce hrănește și calmează pielea datorită uleiului de rapiță.
  2. Hydra Peelingul cu Hydrabrasion (peeling mecanic) recomandat pentru tenul sensibil. Peelingul are la bază extractul de papaya și este completat de serumul cu extract de fructul pasiunii și masca ce are la bază uleiul de rapiță.

 

Pentru că se apropie vara și trebuie să ne protejăm cât mai bine de razele soarelui, Guinot propune și un kit de îngrijire pentru vacanță și nu numai.

1. Uni Bronze este o cremă pentru protecție cu SPF 15, ce se aplică odată cu primele raze de soare. Este o cremă colorată, ce lupta împotriva hiperpigmentării, având protecție medie. Este ideală în combaterea petelor, conferă un bronz uniform și poate fi folosită atât pentru față, cât și pentru mâini.

2. Glamour Sun-Gel Satin-Touch este un ulei-gel satinat pentru corp, cu SPF 15, ce protejează împotriva razelor UVA și UVB și îngrijește pielea în timp ce te bronzezi. Are o textură cremoasă, sub formă de gel ce se transformă în ulei în momentul în care se aplică pe piele.

3. Grand Soin Apres Soleil este o loțiune benefică după expunerea la soare, reparatoare și răcoritoare și reușește să prelungească bronzul în timp ce conferă strălucire pielii. Hidratează, regenerează și oferă prospețime și confort după expunerea la soare.

Până voi ajunge să le încerc pe cele de mai sus, mă bucur de crema Pur Confort pentru ten sensibil. O folosesc de vreo două săptămâni și recunosc că îmi place. Mai ales pentru extractul de mușețel, alge verzi și SPF 15. Tenul meu fiind sensibil reacționează foarte bine la mușețel, așadar sunt încântată de felul în care arată tenul meu.

Produsele Guinot sunt distribuite de către Top Line și le puteți găsi și în magazinul Top Line din Bvd. Regina Maria nr. 14.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply