Interviuri

Arhitecta care desenează visuri

11 mai 2017

A știut încă din clasa a 11-a că vrea să dea la Arhitectură pentru că i se păreau foarte cool studenții de acolo. Mai târziu și-a dat totuși seama că nu este atât de ușor să desenezi case. Dar nu și-a schimbat drumul, pentru că a fost ca o chemare și automat o îmbrățișare cu o meserie care cere răbdare și constanță, ceva ce ea are. A trecut și prin publicitate, cinci ani, experiență care a ajutat-o să devină mai creativă și să se vândă mai bine în tot ceea ce face.

Este absolventă a Institutului de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, din București. Este arhitect și designer la o renumită firmă din București. Experiența în proiectarea și implementarea arhitecturii de interior și exterior i-a adus un rol esențial în echipa ce schimbă viețile unor oameni, mai puțin norocoși, din cadrul emisiunii ‘Visuri la cheie’.

Ce îmi place la ea? Este atentă la detalii mici, tonică și caldă, vulnerabilă, cool, frumoasă și sinceră. Mai ales cu ea, ceea ce este foarte important în meseria pe care o practică.

Astăzi, Alina Vîlcu.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply