Frumusețe

Trei produse de beauty preferate în ianuarie

17 ianuarie 2017

Celebra Christine Valmy spunea într-un interviu pe care l-am găsit de curând că: ” o femeie are nevoie de cremă toată viața”, “demacherea este sfântă în fiecare seară” și că ” la cosmetician te duci după 30 de ani, o dată pe lună”. Nu mai zic de faptul că dacă ai 50 de ani trebuie să renunți la a te îngriji. Ești femeie până la 80, 90 de ani. Nu înseamnă că ai terminat cu viața.

Christine Valmy a început să dezvolte propriile sale produse de îngrijire a pielii în 1944, în timp ce încă mai trăia în România. Recunosc că până de curând nu am încercat, niciodată, nici un produs Valmy, așadar, atuni când am primit acest set de îngrijire am fost foarte bucuroasă.  Și evident curioasă să le testez. Mai ales că aceste produse nu se găsesc încă pe piața din România, însă se pare că vor ajunge cât de curând în saloanele profesionale.

De mai bine de o lună de zile folosesc trei produse, din gama Valmy, de care sunt foarte mulțumită și care se potrivesc excelent tenului meu uscat și sensibil.

Neem Purifyng Cleanser este un gel de curățare care oferă și o exfoliere ușoară. Conține ingrediente pentru dezinfectarea și purificarea tenului, prin urmare curăță, exfoliază ușor și pregătește tenul pentru hidratare. Se aplică în cantitate mică pe față și gât și se masează ușor timp de 30-60 de secunde. Se simt mici furnicături la masare datorită enzimelor ce intră în piele, dar nimic mai mult. Ceea ce de fapt înseamnă că gelul de curățare își face treaba foarte bine.

Masca pentru pori – este recomandată pentru toate tipurile de ten. Conține extract de coada șoricelului, rozmarin, scorțișoară, brusture și lipo aminoacizi. Această mască reduce sebumul acumulat, micșorează și strânge porii și mai ales restabilește Ph-ul. Se aplică un strat subțire pe întreaga față, se lasă să acționeze 10-15 minute după care se înlătură cu o apă rece. Folosit o dată pe săptămână este suficient.

Aromatherapy Mist – acesta este produsul meu preferat. Îl iau cu mine peste tot. Este un spray  foarte hidratant, fresh, dintr-un mixt de plante, precum rozmarin, mușcată și gențiană. Este excelent pentru revigorare în perioada foarte caldă și pentru a menține tenul hidratat în orice condiții, mai ales atunci când călătorești.

Voi ce produse de îngrijire preferate aveți în această perioadă?

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply