Frumusețe

Viva Lifting cu radiofrecvență

1 noiembrie 2016

Pe lângă cremele hidratante, serumuri concentrate și măștile de toate felurile pe care mi le aplic în sezonul rece, mi-am dat seama că vârsta începe să mă anunțe că nu este destul. Că trebuie și mai multe fructe, legume, ceva mișcare și dacă reușesc și 2-3 ore de somn în plus este perfect. Ceea ce mi se pare normal și corect. După 30 de ani lucrurile se schimbă. Și pentru asta cred că trebuie să mai las și experții să se ocupe de aspectului tenului meu. De aceea, la început de sezon rece, aleg să fac câteva ședințe de hidratare intensă, fermitate și elasticitate pentru a-i reda tenului meu un aspect tânăr și curat. În perioada asta am ales radiofrecvența.

Acest fel de terapie reduce vizibil semnele îmbătrânirii, inclusiv ridurile profunde şi redă aspectul tânăr pielii de pe faţă, gât sau decolteu, adică principalele zone afectate de fotoîmbătrânire. Mai mult, conferă fermitate şi elasticitate  pielii şi reconturează linia bărbiei. Ce se întâmplă mai exact?

Sub acțiunea undelor de radiofrecvență temperatura crește până la 40-42 de grade la suprafața pielii, în timp ce în interiorul țesutului tratat ajunge până la 60-65 grade. Unda de radiofrecvență produce contracția fibrelor de colagen și stimulează formarea de fibre noi, elastice. Practic o reîntinerire a tenului.
Chiar după prima ședință se observă efectul de reducere a ridării cutanate, îmbunătățind vizibil textura pielii. Mai exact, atenuarea ridurilor și transformarea tenului într-unul mai proaspăt, întinerit și luminos. Dacă nu știați, odată cu trecerea anilor, colagenul existent la nivelul pielii se deteriorează și așa ajungem ca tenul nostru să fie lipsit de fermitate, să-i apară ridurile și liniile de expresie. Nu mai zic de razele ultraviolete, stresul zilnic și alimentația care contribuie la îmbătrânirea prematură a tenului. Este adevărat că acest tratament nu poate opri procesul de îmbătrânire dar ajută la ameliorarea efectelor acestuia.

Acest tratament este recomandat pentru toate vârstele, nu este invaziv și nu necesită perioadă de recuperare. Îl recomand începând cu vârsta de 30 ani. Eu l-am început deja și sunt la a doua ședință. Se numește Viva Lifting și îl găsiți la Noblezza Beauty Clinique.

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply