Frumusețe

Biocyte beauty food

2 august 2016

O terapie de detoxifiere este întotdeauna binevenită. Mai ales vara. Aceasta ajută la accelerarea metabolismului și arderea grăsimilor, echilibrarea hormonală, curățarea ficatului, pierderea în greutate, îmbunătățirea funcțiilor digestive, îmbunătățirea aspectului pielii dar și energizarea organismului.

În afară de fructele și legumele pe care le avem la îndemână, pe timpul verii, mai există și nutricosmetica. Este un concept care îmbină principiile nutriției cu cele ale frumuseții. Nutricosmeticele sunt produse de înfrumusețare care includ suplimente alimentare, băuturi și alimente de înfrumusețare, ce pot fi găsite sub formă de capsulă, tabletă, lichid sau produs alimentar. Acestea se adresează îmbunătățirii, regenerării sau sănătății părului, unghiilor și pielii (formule anti-aging, de combatere a petelor pigmentare).

Eu de ceva vreme încerc Biocyte Water Detox, Efect Drenant. M-am gândit că este o perioadă bună să încerc o detoxifiere, mai ales că mă ajută și la eliminarea excesului de apă din organism, lucru cu care mă confrunt pe timp de vară. Majoritatea suplimentelor pentru detoxifiere determină, odată cu eliminarea excesului de apă din organism, eliminarea vitaminelor si mineralelor. Cu un conținut ridicat de fructe și legume, Biocyte Water Detox cu efect drenant, mă ajută la detoxifierea organismului în profunzime și menține în același timp un nivel al pH- ului echilibrat.

Băutura se prepară foarte simplu. În 250 ml de apă se pun trei ligurințe de produs Biocyte. Amestecați bine până se dizolvă după care o puteți savura, chiar și rece. Are gust de căpșune și poate fi o băutură răcoritoare excelentă. Se bea de patru ori pe zi. Produsul îl găsiți în farmaciile Help Net selecționate și pe www.farmaciaonline.ro

biocyte1

biocyte3

biocyte4

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply