Frumusețe

Giorgio Armani Beauty în România

28 iulie 2016

Giorgio Armani Fashion este definit prin eleganţă și materiale fine, preţioase şi rafinate. Cât despre Gorgio Armani Beauty, acesta este minuţios dezvoltat şi apreciat la scară largă de către makeup artişti din întreaga lume, deoarece inovează în mod constant şi interpretează o absolută măiestrie a culorii. Dincolo de calitate, aduce o viziune foarte personală în lumea machiajului: riguros, uşor de folosit şi cu viziune artistică.

Giorgio Armani Beauty a creat un “dress code” unic pentru faţă folosind la început Luminous Silk Foundation, un fluid lejer şi mătăsos care conferă o strălucire naturală. A urmat apoi revoluţionarul Maestro Fusion Makeup, cu o textură unică, pentru o finisare mată şi luminoasă. Texturi extrem de uşoare care pot fi folosite în straturi pentru a potenţa luminozitatea au devenit semnătura Armani Glow.

Produse emblematice

Luminous Silk – este produsul emblematic Giorgio Armani Beauty. Are o textură ca de mătase, ușoară, plină de lumină, iar finisarea este luminoasă ș dă senzația de lejeritate. Nu mai spun că are un maxim confort la aplicare. Eu îl folosesc de mai bine de doi ani, în special vara.

Rouge D’Armani – este un ruj de vis. Culorile sunt superbe, redau confort și mai ales rezistență. Datorită tehnologiei Color Bond polimerii, pigmenții de intensitate mare și ceara cremoasă formează o peliculă 3D ușor de aplicat pe buze. Există o paletă completă de 24 de nuanțe în care se găsește și emblematiul roșu 400 și viul roz eccentrico 504.

Linia de machiaj Giorgio Armani o găsiți exclusiv în parfumeria Douglas din Băneasa Shopping City Bucureşti.

armani1

armani

 

armani 1

armani3

armani 2

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply