Events

The Food Project

2 iulie 2016

Zilele trecute am mers la un brunch menit să mă provoace la un stil de viată sănătos. The Food Project este despre dragostea pentru corpul nostru. Suplimentele au la bază ingrediente nutritive de cea mai bună calitate, 100% naturale, nemodificate genetic și fără gluten.

The BODY SUPPLEment – are la bază cafeaua verde (cel mai puternic agent de ardere a grăsimilor), ananas (excelent pentru digerarea proteinelor) și mango (inhibitorul apetitului).

body

The SKIN Elixir – Iată un tratament regal. Pe lângă colagen, care mărește ferimitatea pielii și are grijă de sănătatea unghiilor și a părului, se adaugă acid hialuronic (pentru regenerare, refacere și prevenție) și lăptișor de matcă.

skin

The DETOX Wonder – Este cel care are grija de corpul nostru în procesul de anti-imbătranire și detoxifiere. Oțetul Kombucha stimulează metabolismul și digestia, Aloe Vera ajută corpul sa se simtă ușor, papaya, ghimbir și probiotic Lactobacillus. Toate au grijă de flora intestinală, stimularea energiei și detoxifiere.

FB_IMG_1467465937041

The HAPPINESS Formula – Are substanțele energizante ideale pentru hrănirea și revitalizarea corpului. Semințele de in, Ginsengul roșu au rolul de a reda energia necesară, iar Rodhiola este planta ce ameliorează oboseala și stările de depresie. Această formulă “de fericire” ajută la fortificarea sistemului imunitar, intensifică vitalitatea, ajută la menținerea normală a nivelului de zahăr din organism și încetinește procesul de îmbătrânire al corpului.

food1

 

food

food2

food4

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply