Lifestyle

Aș vrea să evadez mai des

21 martie 2016
Mai nou îmi place să călătoresc. Chiar dacă este un citybreak sau o ieșire și mai scurtă de pe o zi pe alta, îmi place să o experimentez la maxim. Mă simt excelent în Italia, dar iubesc enorm Thailanda și America. Aș pleca oricând, la orice oră.
Încerc să nu las prea mult timp între evadările mele pentru că mă încarcă pozitiv, îmi dă o ușurință în a crea și mă relaxează fantastic. Plec cu poftă de distracție, de somn, de mâncare, de dragoste și evident de shopping.
Vacanțele reușite sunt cele în care mergi cu cei dragi, nu? Pot fi oriunde, nu contează. Îmi plac în continuare vacanțele în doi, recunosc. Și sunt de părere că ele trebuie să fie, musai. Dar la fel de tare ador vacanța noastră cu Ariana. Este o aventură totală. Și ne place, pentru că este altceva. Sunt fericită că ea se adaptează repede și bine la nou și astfel toată lumea intră în acel mood de vacanță foarte repede.
Ce poate să fie mai frumos, de exemplu, să-ti bei cafeaua la malul mării? Sau pe o terasă de unde să vezi orașul dimineața? Să lași totul să se întâmple și să nu te gândești la nimic. Pfiuuu, ce dor mi s-a făcut.

Asta pățesc mereu când îmi iau o pauză de cafea. Care apropo, obligatoriu trebuie să fie cu biscuiți. Mă scuzați, dar altfel nu prea pot sa beau cafeaua. Visez la vacanță. La cea pe care aș putea să o iau acum, nu mai zic la cea de vară pe care o aștept cu interes.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply