Lifestyle

#suntfrumoasă

11 martie 2016

Mă uit în fiecare zi în oglindă. Ca toate femeile, de altfel. Însă niciodată nu am stat să mă gândesc cât de frumoasă sunt. Sau dacă sunt. Mă simt bine în pielea mea, la cei 35 de ani. Mă simt fericită, sănătoasă și recunoascătoare că timpul trece frumos cu mine, și că mă ajută să mă dezvolt cu o personalitate frumoasă.  Suntem în era în care avem la îndemână o grămadă de produse de îngrijire și de make-up de ultimă generație, nu mai zic de aparatura și tehnologia care te pot ajuta să arăți perfect, după numai zece minute.

Însă asta este adevărata frumusețe? Cred că o femeie frumoasă este aceea care se simte bine cu ea și care dimineața, singurul lucru pe care îl pune pe față…este zâmbetul. Aceea este o femeie frumoasă.
Poate de asta și Dove se numără printre brandurile care are în prim plan atributele frumuseții naturale. Este brandul care a redefinit feminitatea și a dat valoare frumuseții naturale. În campania de luna aceasta DOVE are misiunea de a încuraja cât mai multe femei să-și aprecieze frumusețea la adevărata valoare.

Așadar, dragele mele, fiți încrezătoare în propria frumusețe și spuneți în fiecare zi #suntfrumoasă.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply