Lifestyle

Aplicația City iLOVE la Băneasa Shopping City

14 martie 2016

Eh, a venit rândul meu să vă vorbesc despre o aplicație. Nu îi fur meseria soțului, nu am de când să fac asta. Însă cea pe care o recomand astăzi este genială, pentru noi, femeile, la cumpărături. Este vorba despre aplicația CITY iLOVE cu care ai acces la toate lucrurile care-ți fac plăcere în Băneasa Shopping City. Tot ce aveți de făcut este să descărcați aplicația din App Store sau Google Play și să vă setați profilul.

Iată cum funcționează.

1. Descarcă aplicația CITY iLOVE și primești acces imediat la informații despre promoții, magazine, harta magazinelor.

2. Te autentifici în aplicație cu Facebook login sau username și parola și poți vizualiza profilul și beneficiile în funcție de statusul dat de punctajul acumulat.

3. Punctele se acumulează prin scanarea (fotografierea) bonurilor de cumpărături cu ajutorul aplicației CITY iLOVE de la magazinele aflate în Băneasa Shopping City & Feeria. (*1 leu = 1 punct; excepție Carrefour, 10 lei = 1 punct).

4. În funcție de nivelul atins, ai acces la anumite pachete de beneficii.

5. Poți accesa beneficiile prezentând în magazine, la punctul de vânzare, codurile de bare (acestea reprezintă beneficiile afișate în aplicație). Casierul scanează codul de bare și înregistrează automat în sistemul de gestiune discountul aferent acelui beneficiu.

Sunt sigură că vă întrebați ce beneficii aveți. Ei bine, toate cumpărăturile se transformă în puncte. Vă recomand să scaneți fiecare bon de cumpărături din mall. Astfel veți obține din ce în ce mai multe puncte și veți putea trece prin toate cele patru niveluri ale aplicației: ENTHUSIAST, PASSIONATE, CONNOISSEUR și TRENDSETTER.

Și să nu uit de cinema. Veți putea viziona filmele preferate în format Dolby Atmos de pe locuri premium. Puteți cumpăra biletele direct din aplicație. Hai că sună bine! Spor la cumpărături!

DSC_0263

 

 

 

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply samziana constantinescu 20 iulie 2016 at 13:15

    imi place de cum ma scol sa mananc niste fructe uscate , in special caise dupa care niste laptic cald si pe drum spre servici sa rontai cereale:))..nu degeaba imi tot zic colegii rila-rontaila:))

  • Leave a Reply