Fashion

Hai că vine primăvara!

5 februarie 2016

Îmi place când se apropie sfîrșitul iernii.  Abia aștept ca după ger și zile prea scurte cu lumină, să vină zilele cu mult soare pe cer.  Și ce fericită sunt că, în sfârșit, schimb în dressing hainele de iarnă cu cele de primăvară. Pentru că tot vorbeam de primăvară, zilele trecute m-am bucurat să văd un preview la colecția de Primăvară/Vară 2016 C&A România.

În noua colecție se regăsesc teme ca Moroccan Journey, Aquatic, Travel și Denim. Inspirată de natură și elementele ei, cromatica colecției aduce la un loc tonuri marine și nuanțe de mirodenii evidențiate prin accente puternice de metal: auriu, argintiu și arămiu.

foto

foto1

Mi se pare că acestea se potrivesc în orice moment al zilei și sunt și foarte ușor de purtat.
Piesele cheie ale sezonului Primăvară/Vară 2016 sunt definite prin croieli fluide, tonuri naturale și imprimeuri etnice și animaliere, acestea reprezentând un basic în garderobă. Printre acestea se numără vestele oversized, pantalonii de tip Palazzo, trench-urile vaporoase și topurile din țesături cu aspect umed. Trebuie să recunosc că această colecție este una reușită. Mult mai fresh și mai cool.

foto2

foto3

foto4

foto5

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply