Frumusețe Lifestyle

Ten fara pete cu Artistry Ideal Radiance

14 aprilie 2014

Femeile au aspirat intotdeauna la un ten luminos si uniform. Daca s-ar putea si fara riduri cat mai mult timp ar fi ideal. Nu-i asa? Artistry sunt cei care s-au gandit sa le ofere femeilor produse de frumusete si stralucire Ideal Radiance care functioneaza pe baza unei tehnologii speciale 3D, menita sa combata iritarea, aparitia hiper-pigmentarii iar in final sa ofere o stralucire remarcabila pielii.

 

Sunt convinsa ca va place sa stati vara mult la soare, la plaja. Si poate ca va luptati cu petele maronii ce apar in urma expunerii excesive (sau nu) la soare. Chiar si iritarea este aproape imposibil de evitat. Stresul sau imbatranirea cronologica? Toate au efecte nu prea bune asupra pielii noastre. Cele trei produse Artistry Ideal Radiance au fost concepute tocmai pentru a ajuta la hidratare, protectie impotriva numerosilor factori, stralucire si calmare a pielii.

Esenta pentru luminozitate Artistry Ideal Radiance este un produs fin si concentrat, cu absorbtie rapida ce ofera hidratare si stralucire.

Corectorul pentru imperfectiuni Artistry Ideal Radiance actioneaza asupra petelor inchise la culoare ale epidermei si zonelor depigmentate, pentru a dezvalui un ten mai uniform si radiant.

Crema intens hidratanta pentru luminozitate Artistry ideal Radiance ajuta la uniformizarea tenului, conferindu-i un aspect mai luminos si refacandu-i bariera naturala de hidratare.

Cele trei produse folosite impreuna nu fac decat sa va aduca beneficii asupra pielii, si anume: calmare avansata, diminuarea petelor vizibile (atentie! nu vor disparea complet), dar si reducerea depigmentarii. Toate acestea sunt vizibile dupa numai doua saptamani de folosire.

Stiu ca noi, femeile, incercam multe produse pana descoperim partenerii ideali in ingrijirea zilnica a pielii. Atunci cand ii gasim, ii folosim si pastram cu sfintenie daca rezultatele sunt cele dorite. Asta voi face si eu pentru ca i-am gasit.

Gama de produse Artistry Ideal Radiance se va lansa oficial in Romania pe 24 aprilie si poate fi achizitionata prin intermediul reprezentantilor Amway din Romania.

Am purtat: Bluza si fusta Kiki Dumitrescu, sandale Fergie, inel Preciosa.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply