Frumusețe

Ce facem la SPA?

5 martie 2014

Oricat de mult am incerca sa ne indepartam de rutina zilnica si de tot ce ne streseaza, nu reusim sa ne relaxam. Suntem mereu incarcate de griji, agitate, stresate si mai ales obosite. Ce facem sa ne incarcam bateriile? Mergem la SPA. Si nu. Nu este fita. Mersul la SPA este despre tine nu si despre altii. Esti tu cu tine si atat. Am citit de curand ca mersul la SPA combate stresul si este benefic și în lupta cu diabetul, reducând nivelul de zahăr într-un procent ridicat. Ajuta de asemenea, și în cazul artritei. Iata o gramada de motive, suficient de intemeiate sa luati in calcul si o astfel de activitate.

Eu fac deja, de ceva timp, acest lucru si recunosc ca rezultatele au inceput sa se vada. Am ales Belle Maison Spa. Stiam despre aceasta oaza de liniste si relaxare inca de asta vara, asa ca a ramas pe lista mea de locuri preferate. Pe langa starea de bine pe care o am dupa orice terapie, am si alte beneficii. Am ajuns aici cu probleme de spate, mai exact coloana. Am avut dureri mari in urma nasterii si numai prin masaj terapeutic am reusit sa opresc disconfortul. Acum merg foarte mult pe intretinere. Ca deh’ dupa o varsta cam asta trebuie sa facem! Ma las pe mana fetelor, foarte bine pregatite, si ies ca dupa 2-3 ore de somn.

Am pentru voi o serie de povestiri despre terapii (reflexoterapie, presoterapie) si ritualuri SPA, rasfaturi,  si remodelare corporala. Asadar, va pregatesc povesti si imagini frumoase, relaxante si pline de informatii utile, pe care merita sa le incercati si voi la Belle Maison Spa.

Astazi vorbim despre hidratarea intensa. Sunt trei pasi importanti.1. Exfoliere corporala cu zahar brun si ulei ylang ylang ce are rol de a indeparta celulele moarte. Pielea ramane hidratata si ferma, uleiul avand rolul de a calma si reimprospata pielea.

2. Impachetare cu unt de shea. Acesta este cel mai bun hidratant dar si cel mai bun produs de regenerare celulara si de protectie din lume. Este un puternic antioxidant, pielea ramanand mai supla, mai bine hranita si plina de vitalitate.

3. Masajul cu lumanari. Va spun din start …este Wow!! Complexul de unturi/uleiuri se topste usor la aprinderea flacarii transformandu-se intr-un ulei delicat ce se maseaza cu el toata suprafata corpului. Acest ulei are o actiune indelungata si revigoranta asupra pielii.

Acest masaj ajuta la relaxarea muschilor incordati si articulatii si chiar pentru a calma suprafetele iritate. Dureaza 60 de minute si este genial! As fi dorit sa nu se mai termine niciodata. Se vede pe chipul meu mai jos!

Asadar, o zi de rasfat si relaxare ajuta la alinarea durerilor, la o intretinere frumoasa si armonioasa dar si la o stare de bine.

Pentru ca suntem in luna martie, si femeia este in centrul atentie, Belle Maison Spa v-a pregatit oferte de nerefuzat. Oferta Happy HourMartisor pentru doi (special pentru sotii, mame, iubite, surori) Pachetul detox sau pauza pentru sanatate. Toate sunt concepute in asa fel incat sa va relaxeze si sa va incarce de energie. Eu cred ca meritati!

Pana la urmatoarea terapie va doresc sanatate si relaxare sub orice forma!

Poze realizate de Tiberiu Minzu.

Belle Maison Spa, strada Sperantei, nr. 20, sector 2, Bucuresti

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply