Lifestyle

Printesa Diana

15 octombrie 2013

Eleganta, rafinament si bun gust. Acestea sunt doar cateva caracteristici pentru care Printesa Diana a fost apreciata si indragita de o lume intreaga. O printesa care a umplut inimile si sufletele tuturor prin devotamentul si iubirea ce o avea pentru oameni.
Am vazut filmul “Printesa Diana” de curand. Sincer abia asteptam sa vad cat de tare seamana Naomi Watts cu Printesa Diana. Si da! Seamana foarte bine. Rememorând ultimii ani din existenţa prinţesei, filmul prezintă felul în care Diana, luptă pentru a-şi găsi fericirea, trecând peste scurtele momente de singurătate şi depresie. În ciuda celebrităţii şi a statutului social, Diana nu a neglijat niciodată acţiunile caritabile, câştigând astfel simpatia unei lumi întregi.Regizorul Oliver Hirschbiegel a căutat să treacă dincolo de etichetele sociale şi datele istorice, realizând un film despre Prinţesa Diana aşa cum nu a mai fost văzută până acum: cu toate trăirile, iubirile şi suferinţele ei.
In acest film Prinţesa Diana şi medicul Hasnat Khan s-au cunoscut prin intermediul lui Oonagh Toffolo, o prietenă a prinţesei, la un spital din Londra. Despărţită de prinţul Charles încă din decembrie 1992, Diana a avut parte de câteva aventuri amoroase dezamăgitoare. În momentul în care începea să se întrebe ce urma să facă cu viaţa ei, Diana începe sa se indragosteasca de acest chirurg pakistanez şi, pentru o lună, reuşeşte să păstreze secretul despre noua ei relaţie.
Din film nu lipseşte nici Dodi Al-Fayed, cel despre care tabloidele spuneau că urma să se căsătorească cu prinţesa Diana. Insa prea putin se vorbeste desprea aceasta presupusa relatie. Este un film special pentru femei, despre cea mai iubita femeie a planetei.
Si da, si eu am adorat-o! Si o fac in continuare.

Multumesc Maria Constantin (Agentia People) pentru invitatie.

http://youtu.be/6e2ogQ0rnPo

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply