Fashion

BOLD Squat House

22 noiembrie 2011

Pentru a hotărî dacă cea mai nouă etichetă de streetwear sută la sută românească îi reprezinta cu adevărat pe români, echipa BOLD a ocupat un apartament părăsit dintr-o clădire de pe Covaci, stradă comercială cu tradiţie în Bucureşti şi parte a Centrului Istoric, cea mai populară zonă a Capitalei în anul 2011. Va intrebati de ce un apartament parasit? Sau ce vor sa faca cu el?

Ei bine…apartamentul cu balconul în Strada Covaci nr.4 (aflată între Curtea Veche şi Strada Şelari) va deveni, pentru cel puţin o lună de zile, spaţiu expoziţional definitoriu pentru identitatea BOLD fashion. Echipa BOLD a transformat, cu ingeniozitate şi puţine resurse materiale, o casă abandonată într-un ambient-oglindă pentru pop-cultura românească a anilor 2000. Fiindcă face parte dintr-o lume hiper-dinamică, squatul BOLD acceptă faptul că-şi va putea modifica atât forma, cât şi funcţionalitatea în timp. Iar pentru că face parte din habitatul urban al României, îşi asumă imperfecţiunile, cârpelile şi eclectismul. Spaţiul multi-funcţional este gândit, produs şi reinventat cu mâinile proprii de către membrii echipei BOLD, ajutaţi şi îndrumaţi de artişti anonimi ai Bucureştiului.

Echipa BOLD îsi propune să creeze contexte cât mai multe şi mai diverse de interacţiune cu publicul său. Seria de evenimente BOLD în squatul din Centrul Vechi va fi începută maine, 23 Noiembrie 2011, ora 19.30, cu prezentarea instalaţiei Come As You Are! – BOLD fashion f-w 11/12 Collection Mood.

Daca sunteti in zona nu ezitati sa faceti o vizita. Timp este suficient.

Come as You Are!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply