Lifestyle

Rochiile de zi…eleganta suprema!

15 iulie 2011

Episodul 9 – Dulapul tau

Este foarte adevarat ca in ultimii ani rochia a fost inlocuita sau in unele cazuri a disparut cu desavarsire din dulapul femeilor. Ca sa asortezi o rochie este foarte simplu…iti trebuie pantoful potrivit sau geanta pe masura.  Si uite asa ai creat tinuta cea mai feminina si eleganta din toate timpurile. O rochie seducatoare dar si practica in acelasi timp purtata ziua poate sa va schimbe total imaginea.

Exista rochii obligatorii ce nu ar trebui sa va lipseasca din dulap. Cea neagra deja este un MUST HAVE, una decoltata in V, lejera, una cu imprimeuri florale, sau geometrice…dupa preferinte, una rosie, si acesta poate deveni un “must have”, una lunga pana in pamant, si bineinteles si una culoarea pielii. Ultima este si cel mai usor de asortat. Probabil ca mai sunt dar cred ca acestea sunt cele mai importante si mai ales ca sunt suficiente pentru un sezon. Trebuie doar sa stiti sa le combinati. Lungimea ideala a rochiilor, in afara de cea pana in pamant, este pana la genunchi sau putin mai jos de genunchi, usor largute sau cambrate, in functie de model. Sau daca piciorul va permite optati pentru cele deasupra genunchiului sau chiar mai scurte.

Rochiile de zi trebuie sa fie din materiale usoare, precum bumbac, jerse, sau matase dar fara luciu, iar croaiala cat mai feminina si deloc complicata. Pentru rochiile de zi va sfatuiesc sa purtati balerini sau platforme. Insa daca jobul va impune mergeti pe un toc cat mai mic. Sunt mult mai confortabili si va ofera si eleganta dorita. Tocul inalt pastrati-l pentru seara sau pentru o anumita ocazie.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply