Lifestyle

Violeta’s Vintage Kitchen

8 aprilie 2011

In seara aceasta am ales sa mancam la Violeta’s Vintage Kitchen. Am rezervat o masuta pentru mine si sotul meu, ma gandeam ca este aglomerat vineri seara, si am luat cina punand la cale zilele de weekend.

Cand ma gandesc la acest micut restaurant ma intreb ce oare a gatit Violeta astazi? Intimul restaurant a aparut clar din pasiune dar si din dorul de mancarurile de altadata. Asa cum spune si Violeta nu este pentru afacere ci pentru mancare sanatoasa si savuroasa. Meniul este in fiecare zi altul iar aromele te zapacesc total.

Mi-a placut aproape tot. Locul intim, mancarea excelenta, te poti delecta cu muzica buna ce se aude in surdina sau poti citi o revista la un pahar de vin rosu. Un singur lucru nu mi-a placut iar pentru mine ca si client pretentios este important. Fetele nu ne-au zambit mai deloc iar Buna ziua! Bine ati venit! sau La revedere! Va mai asteptam! nu am auzit. Iar pentru un astfel de loc superb si in Romania de astazi… credeti-ma este esential! Dar se poate schimba!

Mergeti la Violeta’s Vintage Kitchen. O sa va placa cu siguranta! Micul restaurant este pe strada Batiste colt cu Jean-Louis Calderon. 

Pentru ca astazi am tinut post noi am mancat tarta de cartofi cu ciuperci si salata de fasole rosie. Un deliciu! Ia priviti.

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Violeta Dincă 15 iunie 2011 at 10:46

    Dragă Lorena,

    Mulţumim frumos pentru aprecieri şi îmi cer scuze pentru lipsa de căldură din atitudinea angajatei noastre(cred că ai fost în perioada în care era una singură – acum sînt două – şi avea momente în care era copleşită, uitînd, uneori, din cauza oboselii, cît de mult îi place locul ei de muncă:)) Te rog dă-mi voie să compensez această lipsă pe care ai simţit-o atunci cu două porţii de desert din partea casei, oricînd, pentru tine şi soţul tău.

    • Reply Liza 20 iulie 2011 at 4:58

      All of these arictles have saved me a lot of headaches.

  • Reply Lorena 15 iunie 2011 at 12:20

    Pentru mine Violeta’a Vintage Kitchen ramane acelasi restaurant chic cu mancare excelenta in care ne simtim foarte bine de fiecare data. Poate ca intr-adevar am nimerit o perioada mai aglomerata. Insa fetele sa zambeasca pentru ca sunt si mai frumoase atunci cand o fac. Sunteti o draguta! Multumim frumos dar nu trebuie sa va compensati. Desertul il mancam oricum. Este excelent. Nu putem sari peste el. O zi frumoasa!

  • Reply lorena 20 iulie 2011 at 6:13

    Why is that?…

  • Leave a Reply