Lifestyle

Adi Popescu

31 martie 2011

Incurajez dupa cum stiti deja aparitia unui designer roman care are talent dar si cunostinte in domeniu. Talentul primeaza ce-i drept dar si cunostintele te ajuta sa previi penibilul. Nu este cazul pentru Adi Popescu. A avut curajul sa creeze un brand in lumea modei “de pe la noi” dupa ce o buna perioada de timp s-a ocupat de achizitiile de materiale si accesorii pentru linia de fashion lengerie ID Sarrieri.

In felul asta a invatat multe despre materiale precum tull, matase sau dantela. De aici a plecat si ideea brandului T-shirt Couture, un brand pret-a-porter feminin.

Eu mi-am achizitionat deja un model, cu o inima mare neagra, toata din tull.  Mi se pare foarte chic. Il vedeti mai jos langa alte modele.

Pentru primavara asta un tricou redefinit prin culori si accesorii speciale este un outfit fresh si de succes. Noile modele sunt disponibile pe baza de comanda iar livrarile se fac direct la adresa indicata de client. Cat despre preturi, acestea variaza intre 360-600 RON. Cam maricele! Dar nu va speriati exista si perioada reducerilor.

Pe Adi Popescu il gasiti pe site-ul http://www.molecule-f.com sau http://www.t-shirt-couture.com

Dar si la The Place Concept Store, pe Calea Dorobantilor nr.1.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply